Onze diensten

Trappen

Een trap die perfect bij het design van uw woning of gebouw past, heeft meer dan 1 functie. Met onze laswerken op maat, kunnen we de breedste wensen realiseren. U kan bij ons terecht voor zowel binnen- als buitentrappen in metaal. De binnentrappen kunnen ook gecombineerd worden met houten treden, bv. beukenhout of eikenhout.

Poorten

Kies voor een metalen poort, van standaard, klassiek, modern, naar een eigen creatie. Al onze poorten worden op maat gemaakt, volledig naar uw smaak. De poorten kunnen ook voorzien worden van automatisatie, daarvoor werken we samen met een vaste partner.

Balustrades

Balustrades en leuningen voor zowel binnen als buiten, zorgen voor uw veiligheid en comfort. Naast functionaliteit, staat ook het design centraal. Alles wordt vervaardigd in eigen atelier naar de wensen van de klant.

Terrasconstructies

Een terras kan achteraf bijgeplaatst worden door middel van een metalen terrasconstructie. Deze wordt op maat gemaakt volgens de beschikbare ruimte. De terrasvloer kan eventueel afgewerkt worden met hout.

Scheidingswanden

Door scheidingswanden te plaatsen kunt u optimaal van uw terras genieten. Zij garanderen uw privacy, en zorgen voor een stijlvolle afscheiding van uw balkon.

Allerlei

U kunt ook bij ons terecht voor licht metalen constructies, laswerken op de bouwwerf, metalen roosters en andere laswerken.